Borsa de treball

El Big Data CoE centralitza les ofertes laborals actives en l’àmbit del Big Data.  Si estàs interessat/da en una oferta laboral, només cal que contactis amb l’empresa demandant a través de l’enllaç que trobaràs indicat en cada oferta.

Si vols fer-nos arribar una sol·licitud d’ocupació, només cal que enviïs un correu electrònic amb el detall de l’oferta a info@bigdatabcn.com

Data Empresa o entitat
col·laboradora
Vacant Descripció de l’oferta URL
20/02/19 Hola Consultores Data Enginer Busquem persones per treballar al departament DATA d’una línia aèria, Vueling. Necessitem persones amb una gran actitud, amb elevats coneixements tècnics a qui oferir-los una estabilitat laboral, salarial i professional, la nostra filosofia és el WIN-WIN. Més informació.

 

 

20/02/19 E-TIC SISTEMES S.L. Data Enginer Actualment busquem incorporar la figura d’un/a Data Engineer. E-TIC SISTEMES som una empresa especialitzada en tecnologies de la informació. El nostre principal objectiu és el desenvolupament professional dels nostres consultors, oferint-projectes innovadors i una carrera professional mitjançant objectius individuals. Més informació.

 

 

20/02/19 atSistemas Consultor – Prevenda BI & Big Data Tens passió per Big Data i Business Intelligence i vols liderar el nostre creixement en projectes de Dades a Barcelona? A atSistemas tenim el que esperes. Estem buscant un professional que tingui interès en col·laborar, al costat del nostre equip comercial de Barcelona, en el nostre creixement en l’àrea Big Data, BI i Data Science Més informació.

 

 

20/02/19 Audalia Consultores Arquitecte Big Data Busquem incorporar un arquitecte Big Data amb experiència en modelar la millor arquitectura possible per a un determinat problema per un projecte a una empresa del Sector Banca . Més informació.

 

 

20/02/19 CapGemini Arquitecte Big Data Capgemini desitja incorporar un/a arquitecte Big Data a Barcelona per responsabilitzar-se de la definició de components d’arquitectura en plataformes Big Data. Més informació.

 

 

20/02/19 GAMELOFT IBERICA Data Enginer Embedded into an analytics team, this role will collaborate closely with Big Data Engineers and Data Analysts building different analytics solutions for the company. This profile is fully focused in shaping the data so it’s structured, clean, usable and understandable for our clients: the game teams. Més informació.

 

 

15/01/19 Celsa Group Data scientist Des Celsa Barcelona, busquem un Data Scientist Junior. CELSA està construint un nou equip de R & D & Innovation on es lideren els projectes d’analítica avançada que a través d’anàlisis i models s’influeix en l’estratègia de Big Data de la companyia. L’equip treballarà amb metodologia agile en un entorn de treball jove i dinàmic. Més informació.

 

 

15/01/19 Sopra Steria Analista de dades Vols un lloc estable que et permeti créixer dins el sector IT? Estem buscant un/a Analista de dades per incorporar-se a un equip d’experts en un projecte del sector públic de gran envergadura. Més informació.

 

 

15/01/19 M & GT Consulting Senior Big Data Developer Scala/Spark A M & GT busquem perfils amb experiència en anàlisi i desenvolupament Big Data amb Spark, Scala, Cloudera i Hive, per a participar en projectges de clients. Cal tenir experiència demostrable en el desenvolupament i implantació de projectes Big Data en llenguatge Scala i coneixements de Spark. Més informació.

 

 

15/01/19 LEARNLIGHT SPAIN SL Business Analyst We are seeking a talented Business Analyst to join our Team in Barcelona. The person in this role will work directly with the Co-founder and COO to identify and drive fundamental and strategic changes to the organizational architecture of the business, the operational workflows that underpin our services, and the systems we use to streamline and automate our processes. Més informació.

 

 

27/12/18 NUCLIO VENTURE BUILDER Account Manager-Educació Nuclio Digital School és una acadèmia de formació presencial en noves tecnologies: programació, MKT online, Blockchain, BigData o emprenedoria. Actualment estem buscant un nou membre de l’equip per a la nostra oficina de Barcelona. Més informació.

 

 

27/12/18 Cast Info Arquitecte Java /Big Data /DevOps CAST INFO selecciona un/a Arquitecte Java / Big Data / devops per  un important client ubicat a Barcelona. Més informació.

 

 

27/12/18 Indra Programador/a Analista programador JAVA A Indra estem buscant 2 Programador / a o Analistes programadors per a les nostres oficines a Lleida per abordar projectes amb experiència tecnologia JAVA. Més informació.

 

 

27/12/18 Innova-TSN Data Scientist Machine Learning Actualment busquem un consultor amb experiència de 2 a 4 anys com Data Scientist realitzant tasques relacionades amb Machine Learning, realització de models estadístics predictius etc. per al departament de Big Data Analytics d’una prestigiosa entitat financera. Més informació.

 

 

27/12/18 Vipirsa Desenvolupador senior Python (Big Data) Des Vipirsa a hores d’ara tenim una posició oberta en què ens cal incorporar un perfil Sènior com a consultor Business Analyst per  un client important ubicat a Barcelona. Més informació.

 

 

27/12/18 E-TIC Sistemes Data Engineer Junior Perfil amb coneixements/experiència demostrable en Big Data amb tecnologies Java, Spark, AWS, Scala, Hadoop, MapReduce, Hive, Pig, Data streaming, NoSQL, SQL, programming, DashDB, MySQL, MongoDB, Cassandra … Com Data Engineer s’encarregarà de la construcció de la infraestructura de Big Data que posteriorment serà analitzada per un altre Dep. Més informació.

 

 

20/11/18 AXPM SPAIN R&D Lead Data Analyst 1. Are you quality-obsessed professional, who does not accept mediocre
solutions? 2. You want to apply your Data Analyst skills to help patients all over the
world to make better healthcare decisions? 3. Would you like to live in Barcelona because of its diversity, international
vibe, and amazing Mediterranean weather? *3xYES? Read on and share your profile with us!
Més informació.

 

 

20/11/18 ESMA DATA Big Data System Administrator ESMA DATA té la missió de trobar un/a Administrador de Sistemes Big Data per incorporar-se a un projecte del sector energètic. Més informació.

 

 

20/11/18 PSS Tecnologías de la Información Developer Big Data Des PSS cerquem un Developer Big Data per a un projecte internacional en un dels nostres principals clients. Busquem una persona amb forts coneixements tècnics i experiència en el tracte amb clients. Més informació.

 

 

20/11/18 T-Systems Data Scientist Busquem a un Data Scientist  amb experiència en tècniques avançades d’anàlisi i modelatge de dades i algoritmes predictius. La persona haurà de tenir experiència en el desenvolupament de solucions de Business Intelligence i BigData, capacitat de realitzar els procés d’execució del projecte / servei, capacitat d’interlocució amb el client i les àrees de negoci, i comunicació amb altres proveïdors. Més informació.

 

 

20/11/18 Indra Programador /a PL/SQL (para Big Data) A Indra estem buscant un Programador / a o Analista programador / a en tecnologia PLSQL o JAVA per incorporar-se a projectes en tecnologia puntera en Big data (Spark, Cludera, Cassandra, Mongo DB, AKKA, HBase, etc.) Més informació.

 

 

02/11/18 E-TIC SISTEMES S.L. Data Engineer Actualment busquem incorporar la figura d’un / a Data Engineer (Junior o Senior). Més informació.

 

 

02/11/18 Accenture Big Data Engineer (Barcelona) Manage, architect and analyze big data in order to build data driven insights and high impact data models. Create a value chain to help address the challenges of acquiring data, evaluating its value, distilling & analyzing. Examine data from multiple sources and share insights which provide competitive advantage. Més informació.

 

 

02/11/18  M & GT Consulting Developer Big Data A M & GT busquem perfils amb experiència en anàlisi i desenvolupament Big Data, preferiblement amb Spark, Scala, Cloudera i Hive, per participar en projecte de client de llarga durada. Més informació.

 

 

03/10/18 Palo Alto Networks (Sant Cugat del Vallès) Data Scientist, Machine Learning, Developer Estem buscant un perfil programador que tingui experiencia amb SCALA/SPARK per desenvolupar tecnologia que ajudi a la nostre empresa a millorar politiques de seguretat de firewalls mitjançant la ingesta de logs, aplicant algortimes d’aprenentatge i de comportament. Contactar.

 

 

03/10/18 Médicos Sin Fronteras Business Intelligence and ETL Technician Participate in the transformation of MSF-OCBA into a genuinely data-driven organization by applying the latest Business Intelligence technologies, tools and techniques to the existing portfolio of IT applications and services. Additionally, provide a hands-on support to the daily operations and maintenance tasks of a set of database platforms while keeping abreast with the latest knowledge related to information management. Més informació.

 

 

26/09/18 Ferchau Engineering Spain S.L.U. Analista Programador BI Busquem un analista programador amb experiència en l’eina d’Informació d / EPM BI i coneixements / experiència en plataformes i arquitectures BI / DWH per realitzar activitats d’anàlisi, disseny i desenvolupament de solucions. Més informació.

 

 

26/09/18 Sogeti España Desenvolupadors/es Big Data (Hadoop / Spark) Des Sogeti ens cal incorporar desenvolupadors Big Data amb coneixements i experiència en Hadoop, Kafka, Spark, per col·laborar en un projecte de llarga durada ubicat a la mateixa ciutat de Barcelona. Més informació.

 

 

26/09/18 Ajuntament de Reus Analista científic de dades- data scientist Les funcions a desenvolupar són: Controlar, gestionar, participar i executar projectes informàtics de business intelligence, big data i explotació i
anàlisi de dades, controlar i supervisar el correcte manteniment i millora de la plataforma Open Data, entre d’altres.
Més informació.

 

 

26/09/18 Starlab Data Scientist Starlab, a private R&D company based in Barcelona (Spain), is looking for an exceptional Data Scientist / AI Engineer with a very hands-on attitude to join our Barcelona Space team. The successful candidate will work at the forefront of applied Earth Observation at the space department. Més informació.

 

 

07/09/18 Hospital de la Santa Creu i Sant Pau Analista/ Científic de Dades Un/a Analista – Científic/a de Dades, per ajudar a operativitzar la nova estratègia de dades orientada a millorar l’eficiència i la qualitat de l’assistència al pacient, realitzant les següents funcions:
• Conceptualitzar i crear dashboards
• Construir i mantenir models basats en dades, experiments i algoritmes de pronòstic i predicció per suport al diagnòstic.
Més informació.

 

 

06/09/18 Solutio Perfil QliqSense Et ve de gust formar part d’una companyia en ple creixement? ¿I treballar envoltat del millor talent en projectes realment innovadors? A Solutio és possible i ens agradaria conèixer-te. Més informació.

 

 

06/09/18 E-TIC SISTEMES S.L. Data Engineer Perfil amb coneixements / experiència demostrable en Big Data amb tecnologies Java, Spark, AWS, Scala, Hadoop, MapReduce, Hive, Pig, Data streaming, NoSQL, SQL, programming, DashDB, MySQL, MongoDB, Cassandra …
Com Data Engineer s’encarregarà de la construcció de la infraestructura de Big Data que posteriorment serà analitzada per un altre Dep.
Més informació.

 

 

06/09/18 Schibsted Spain Data Analytics Lead Si ets una persona proactiva, analítica, data-driven, t’apassiona el món digital, i a més necessites treballar en un ambient on valors com Compartir · Satisfacció · Integritat · Superació · Alegria es visquin realment. Més informació.

 

 

06/09/18 T-Systems Programador/a Junior BIG DATA Des T-Systems Iberia estem buscant per a les nostres oficines de Reus i de Barcelona a 3 programadors / es júnior, estudiants en modalitat de pràctiques FP Dual o acabats de titular en DAM, DAW, enginyeria informàtica o similars, per a diferents projectes estratègics de la companyia, en el sector de les telecomunicacions. Més informació.

 

 

06/09/18 Cetaqua, Centre Tecnològic de l’Aigua Junior Software Engineer for Data Science El Junior Software Engineer contractat executarà projectes principalment en l’àmbit de Data Analytics; i les seves tasques inclouran a més de l’execució la conceptualització, el desenvolupament i / o la validació de resultats de solucions innovadores. Enviar correu.

 

 

12/07/18 ITALENT HUNTERS SL. Big Data Analyst Des Italent Hunters, companyia de Headhunting especialitzada en la selecció directa de personal del sector IT, busquem un perfil de Big Data Analyst. El nostre client és una empresa molt potent i proporciona forta estabilitat a tots els seus empleats amb projectes molt estables i atractius. Més informació.

 

 

12/07/18 Atmira, Espacio de Consultoría Data Engineer In Atmira, we’re looking for people who are as passionate as we are about creating something our users love and who are excited by the challenge!
The Data Engineer is a Senior Developer passionate about Big Data whose mission is to implement the data architecture in a sophisticated, scalable, maintainable way. We need to process trillions of events happening everyday and build ETLs to store the most important datasets in a denormalized, optimized fashion. Designing data architectures, crunching parquet files and implementing transformations together with the members of data science team in Spark clusters will be the day today of the candidate.
Més informació.

 

 

12/07/18 Empresa TIC Junior Big Data Developer for Google Cloud We are looking for a Talented Big Data Developer in Python or Java to join our team in the Google Cloud project.Your main responsibility will be provide outstanding technical support for cutting edge products, solutions and APIs, including Google App Engine, Compute Engine and Storage to Google Cloud Clients. Més informació.

 

 

12/07/18 E-TIC SISTEMES S.L. Data Engineer Junior Actualment busquem incorporar la figura d’un / a Data Engineer (Junior o Senior). E-TIC SISTEMES som una empresa especialitzada en tecnologies de la informació. El nostre principal objectiu és el desenvolupament professional dels nostres consultors, oferint projectes innovadors i una carrera professional mitjançant objectius individuals. Més informació.

 

 

12/07/18 QuEST Global Analytics Engineer Your role is responsible to analyze the diversity of performance indicators of wind turbines (availability; MTBF; MTTR; RTS and among other metrics) You will be also part of the team responsible to cover all periodical or punctual reporting requests. Més informació.

 

 

12/07/18 Zemsania España Zona Este Analista programador en Big Data Des de Zemsania ICT OUTSOURCING SERVICES estem buscant a un Analista Programador / a Big Data per a una empresa ubicada a Barcelona. Més informació.

 

 

12/07/18 ID GRUP S.A. Comercial Data Analyst Es precisa d’un responsable comercial, amb coneixements bàsics de solucions basades en l’analítica de dades (Business Intelligence, Big Data, Machine Learning, …) o amb experiència en la comercialització de solucions de programari (ERP, CRM, … ). Les seves funcions principals seran el desenvolupament de nou negoci, havent d’obtenir nous comptes per a la companyia i generant venda dins d’elles. Més informació.

 

 

12/07/18 Between Data scientist (Big Data) Seleccionem un Data Scientist (Big Data) per a incorporar-se de manera indefinida en un dels nostres principals clients especialitzat en joc i oci. Més informació.

 

 

14/06/18 Agència Catalana de l’Aigua Tècnic/a
Superior de Gestió de Recursos Hídrics. (Analista de Dades)
L’Agència Catalana de l’Aigua té la necessitat de cobrir un lloc de treball de Tècnic/a
Superior de Gestió de Recursos Hídrics. (Analista de Dades)
Més informació.

 

 

14/06/18 Multinacional del Sector medioambient Responsable Àrea Business Intelligenc Multinacional del sector del Medi Ambient recerca una persona amb més de 8 anys d’experiència en el sector TI com Responsable de la gestió de projectes i serveis dels àmbits Business Intelligence (BI). Jornada: Completa, Lloc de treball Barcelona, creixement a la companyia. Enviar mail a:

seleccionaqdn@gmail.com

 

14/06/18 Consultia IT Big Data Developer In relation to data providers (source owners) and data consumers (analysts, scientists), his/her role is to make sure that all relevant data is easily accessible, industrialized and documented. Thanks to his/her advanced technical skills, he/she can handle a large variety of data sources and complexity of transformations in the BigData environments. Més informació.

 

14/06/18 Empresa multinacional Responsable Àrea Business Intelligence Empresa multinacional precisa incorporar un / a Responsable de la gestió de projectes i serveis dels àmbits Business Intelligence (BI). Més informació.

 

29/05/18 Sthree Holdings Analista Java i Spark RTD Ingenieros és una Enginyeria líder en Producte i Procés situada a Bilbao, Pamplona, Barcelona, Madrid, Derby-UK, Mèxic DF i el Marroc que actualment té una plantilla de 900 enginyers.
Volem incorporar de forma estable al nostre equip de treball a Barcelona un especialista en Big Data & Data Analytics.
Més informació.

 

14/06/18 RTD Ingenieros Big Data & Data Analytics RTD Ingenieros és una Enginyeria líder en Producte i Procés situada a Bilbao, Pamplona, Barcelona, Madrid, Derby-UK, Mèxic DF i el Marroc que actualment té una plantilla de 900 enginyers.
Volem incorporar de forma estable al nostre equip de treball a Barcelona un especialista en Big Data & Data Analytics.
Més informació.

 

29/05/18 M & GT Consulting Administrador BigData (Hadoop, Cloudera…) Actualment M & GT selecciona un administrador de BigData amb experiència en sistemes Linux i Big Data (Cloudera, Hadoop ..) Més informació.

 

29/05/18 ICA, Informática y Comunicaciones Analista programador BI A Grupo ICA seguim ampliant l’equip de BI & Big Data, en concret, amb una persona que vulgui continuar el seu desenvolupament
professional en projectes amb tecnologia Microsoft BI.
Més informació.

 

29/05/18 World Software Services Big Data Senior Multinacional de serveis de consultoria informàtica necessita incorporar en un dels seus clients principals a barcelona el següent perfil tècnic: Big Data Sènior Més informació.

 

29/05/18 Zemsania España Zona Este Administrador de Sistemes Big Data Des Zemsania ICT OUTSOURCING SERVICE, estem seleccionant a un Administrador de Sistemes Big Data per a projecte de llarga durada ubicat a Barcelona Més informació.

 

15/05/18 SCC – Specialist Computer Centres Arquitecte Big Data SCC, Multinacional Europea, necessita incorporar un Arquitecte Big Data en la seva delegació de Barcelona Més informació.

 

15/05/18 M & GT Consulting Senior Big Data Busquem un desenvolupador / consultor sènior Big Data per incorporar-se en projectes innovadors i tecnològicament complexos. Més informació.

 

15/05/18 Tecnocom Programador Junior sense experiència Busquem 1 Programador/a Junior sense experiència perquè s’incorpori al nostre equip de Tarragona, dedicat a un important client del sector bancari en l’àmbit de Big Data (SQL). És un equip en el qual podràs aprendre i desenvolupar-te, ja que comptaràs amb el suport de perfils sèniors molt qualificats. Més informació.

 

09/05/18 Powerdata Pràctiques remunerades Powerdata és una empresa especialitzada en gestió i transformació de dades, i actualment es troba en recerca, per a la seva seu de Barcelona, d’estudiants que vulguin realitzar pràctiques remunerades i després tenir l’oportunitat de contracte laboral. El projecte inclou formació en l’ETL Powercenter, i altres eines del nostre Partner Informatica, entre elles Data Quality. L’horari és a convenir, i només es necessiten coneixements de SQL i ganes d’aprendre. Enviar mail rcarrabba@powerdata.es

 

24/04/18 Talent Search People Business Intelligence – Marketing Busquem un/a Business Intelligence per a una important empresa del sector tecnològic. Més informació.

 

24/04/18 Everis Busquem Qlik Luminaries! Saps qui són els Qlik Luminaries? Aquells especialistes en la tecnologia Qlik que destaquen mundialment, sent reconeguts per tot els sectors i integradors. Des del moment en què has començat a llegir aquesta candidatura les teves possibilitats de convertir-te en un@ d’ells/es acaben d’augmentar considerablement! Més informació.

 

24/04/18 M & GT Consulting Senior Big Data Busquem un desenvolupador / consultor sènior Big Data per incorporar-se en projectes innovadors i tecnològicament complexos. Més informació.

 

24/04/18 Sapientis BI Data Engineer (client final Oci) Sapientis, líder en selecció de perfils IT i digitals a Barcelona, busca per al nostre client, Multinacional líder en el sector de l’Exhibició Cinematogràfica, un/a BI DATA ENGINEER per a la seva seu central a Barcelona. Més informació.

 

24/04/18 ECB ENGINEERING FIRM Data Engineer Es necessita un/a enginyer/a Big Data Més informació.

 

04/04/18 Keapps Arquitecte Big Data Si tens experiència com a arquitecte BIG DATA tenim una oportunitat laboral per treballar directament amb el nostre client client final (empresa de serveis informàtics) Més informació.

 

04/04/18 Talent Search People Data Scientist Busquem un Data Scientist per una important multinacional situada al Vallès Occidental per liderar projectes basats en Big Data. Més informació.

 

04/04/18 Keapps Project Manager-Plataforma Big Data A Keapps estem busquem un Project Manager sènior amb experiència en l’àrea de Big Data per incorporar-se a la plantilla d’una important companyia líder del seu sector ubicada a Barcelona. Més informació.

 

04/04/18 Eurofirms Selection Data Engineer We are looking for a Big Data Engineer to join the Data team of one of our Digital Marketing Clients located in Barcelona. Més informació.

 

09/03/18 Experis IT Responsable Big Data-Data Science Vols crear i liderar l’àrea de Big Data d’un grup multinacional del sector assegurances i financer? Des Experis IT seleccionem professional com a Responsable de Big Data per incorporar-se en plantilla d’un important client final, empresa multinacional líder del sector assegurances i financer ubicada al Vallès Occidental (Barcelona). Més informació.

 

09/03/18 Starlab Software engineer Starlab, a private R&D company based in Barcelona (Spain) and Oxford (UK) is looking for an exceptional software engineer with a very hands-on attitude to join our team. The successful candidate will work at the forefront of Earth Observation and Neuroscience research projects with a focus on bringing research results to real-world applications. Més informació.

 

09/03/18 Elternativa Open Consulting Consultors ETL/BI/BIGDATA Vols formar part del nostre equip? Si t’apassionen les dades i vols participar en projectes de data integration, data quality, data governance, bigdata, GDPR i MDM … no dubtis en inscriure’t a aquesta oferta. Més informació.

 

09/03/18 ICA, Informática y Comunicaciones Consultor Junior BI A Grupo ICA seguim ampliant l’equip de BI & Big Data, en concret, en un projecte del sector multimèdia amb una persona que vulgui continuar el seu desenvolupament professional en projectes de BI & Big Data. Més informació.

 

20/02/18 Nae Comunicacions Governance & PM per projectes Big Data: Arquitecte Som un referent en el sector de les telecomunicacions i tecnologies de la informació. Amb seus a Barcelona, Madrid, Bogotà i Mèxic, som un equip de més de 300 professionals amb perfils multidisciplinaris.
Busquem un Arquitecte Big Data per: Projectes de dissenys de solucions Big Data, Data Modeling i Data Analysis, Eines d’exploració de la informació (Qlick, Tableau), Gestió d’entorns de Business Intelligence, Big Data i Data Analytics
Més informació.

 

13/02/18 Tadel Formació Docent curs de Big Data, Ciberseguretat i Cloud Computing Docent curs de Big Data, Ciberseguretat i Cloud Computing en horari de matí de 9 a 14 de dilluns a divendres, 200 hores.
Interessats CV a rrhh@tadelformacio.com
Més informació.

 

07/02/18 Azertium IT Global Services SL Administrador Sistemes (Big Data) Volem incorporar per important projecte a llarg termini, un administrador de sistemes amb bons coneixements de Bigdata, experiència demostrable amb Hadoop, elasticsearch, Kafka … entre d’altres. Més informació.

 

07/02/18 Krell Consulting and Training Analista Funcional Big Data Volem ampliar el nostre equip amb professionals del món de la Consultoria per a la seva participació en projecte ubicat a Barcelona, sent una posició estable. Experiència demostrable com Analista Funcional Big Data. Més informació.

 

07/02/18 Krell Consulting and Training Analista programador Big Data Volem ampliar el nostre equip amb professionals del món de la Consultoria per a la seva participació en projecte ubicat a Barcelona, sent una posició estable. Experiència demostrable com Analista programador Big Data. Més informació.

 

07/02/18 ICA, Informática y Comunicaciones BI Architect A Grupo ICA seguim ampliant l’equip de BI & Big Data, en concret, en un projecte del sector immobiliari i Financer de disseny i creació d’una aplicació que expliqui la necessitat del negoci i dirigeixi la solució per a resoldre les inquietuds del mateix. Més informació.

 

07/02/18 ERNI Consulting España, S. L. Data Scientist with C# For one of our biggest customers in the medical industry we are looking a Data Scientist with experience in C# development to integrate data of the current systems into a more BI friendly platform. Més informació.

 

19/01/18 Raona Data Scientist A Raona busquem un Data Scientist / Analista de Dades amb Python creatiu, amb ganes de començar projectes nous i imaginar aplicacions on puguem aplicar machine learning en el nostre àmbit de treball per als nostres clients. Més informació.

 

19/01/18 Cast Info Programador /a Big Data Cast Info selecciona un Programador / a Big Data per un  client situat a Barcelona. Més informació.

 

19/01/18 Segula Technologies Programador Big Data Es  precisa incorporar programadors Big Data per a diferents projectes per un client de gran rellevància mundial ubicat a la 22 @ de Barcelona (zona Poble Nou). Més informació.

 

19/01/18 Birchman Consultor BI A Birchman Group volem ampliar el nostre equip de Business Intelligence, incorporant de manera indefinida a un Consultor BI per a realitzar funcions de desenvolupament i anàlisi dins del nostre client (situat al Prat del Llobregat). Més informació.

 

19/01/18 Boehringer Ingelheim España Beca de Data Officer Dins l’àrea de Commercial Operations, el becari / a de Customer Insights tindrà l’oportunitat de focalitzar-se en l’àrea de coneixement de Data Officer (àrea digital), desenvolupant-se en la gestió i anàlisi de dades amb una perspectiva 360º. Més informació.

 

09/01/18 Cast Info Big Data Developer CAT INFO selecciona un/a Big Data Developer per un client situat a Barcelona. Si tens com a mínim 2 anys d’experiència i t’agradaria formar part de projectes d’alt contingut innovador, aquest pot ser el teu lloc. Més informació.

 

09/01/18 Experis IT Data Scientist- Big Data Seleccionem professional com Data Scientist especialitzat en Big Data per incorporar-se en plantilla d’un important client final, empresa multinacional del sector assegurances i financer ubicat al Vallès Occidental (Barcelona). Més informació.

 

09/01/18 Altran EI-Data Scientist Busquem un / a Data Scientist entre 3 i 5 anys d’experiència per ampliar equip en un dels nostres clients a Barberà del Vallès. Més informació.

 

09/01/18 ICA, Informática y Comunicaciones Avanzadas Analista BI Estem buscant un / a professional amb ganes d’aportar noves idees, inquietud cap a noves tecnologies i experiència superior a 3 anys en projectes de BI, en bases de dades i eines de BI. Més informació.

 

15/11/17 Solutio Data Scientist Actualment estem buscant un Data Science per a un projecte estable en un dels nostres clients a Sant Cugat del Vallès. Més informació.

 

15/11/17 Bershka Data Engineer La teva funció principal serà realitzar projectes relacionats amb l’infraestructura de dades de Bershka:
– Dissenyar i implementar els processos d’ETL
– Programar i monitoritzar l’execució dels processos d’ETL
– Participar en el desenvolupament de serveis basats en dades
Més informació.

 

02/11/17 Fihoca S.A. Consultor junior Business Intelligence / Big data Degut al nostre creixement necessitem incorporar a un Consultor Junior Business Intelligence / Big data per formar-se en l’àrea de Business Intelligence i Big data i participar en interessants projectes estables en un dels nostres clients, ubicats a l’Hospitalet de Llobregat i líder en el seu sector. Més informació.

 

02/11/17 PSS Tecnologías de la Información BI Data Architect Actualment estem buscant un perfil de’Arquitecte de BigData amb coneixements de: Kafka, Cassandra, Sqoop, Spark . Més informació.

 

02/11/17 Experis IT Data Scientist Big Data – BI (SAS – R) Actualment precisem incorporar un/a Data Scientist amb coneixements en Big Data i Business Intelligence a Sant Cugat del Vallès (Barcelona) Més informació.

 

02/11/17 AdQualis Talent Search BI Data Developer (Junior) A consolidated and dynamic international company providing service to the top 10 companies belonging to the IT and social networking world, is looking for a Talented Big Data Developer in Python or Java to join the team in the Google Cloud project. Més informació.

 

10/10/17 Antal international Spain BI Data Engineer The principal purpose of this job is to must maintain and improve the company’s Business Intelligence Systems, as well as ETL processes, ensure the quality of data, validate information with business and create / maintain universes for the exploitation of information. Més informació.

 

10/10/17 SELLBYTEL Group Junior Big Data Developer We are looking for a Talented Big Data Developer in Python or Java to join our team in the Google Cloud project.Your main responsibility will be provide outstanding support for cutting edge products, solutions and APIs, including Google App Engine, Compute Engine and Storage to Google Cloud Clients. Més informació.

 

10/10/17 Encert Consulting Consultor Junior Microstrategy Consultora tecnològica experta en solucions analítiques (BI-BA-BIGDATA-IA-DATA SCIENTIST) necessita un Consultor Junior Microstrategy. Estem buscant un consultor amb 1 any d’experiència mínima demostrable en Microstrategy en la construcció de dashboards, taulers i modelització bàsica. Més informació.

 

10/10/17 Fluidra S.A  

Analista de Dades (Intership)

Per col·laborar en el departament de Màrqueting donant suport a l’àrea de Trade Màrqueting necessitem incorporar un becari / a Data Analytics. Més informació.

 

10/10/17 Raona Analista de Dades / Data Scientist A Raona busquem un Analista de Dades / Programador amb Python creatiu, amb ganes de començar projectes nous i imaginar aplicacions on puguem aplicar machine learning en el nostre àmbit de treball per als nostres clients. Més informació.

 

15/09/17 Trovit Big Data Engineer As a Big Data Engineer at Trovit you will be working with making sense of data of all kinds, leveraging Hadoop, Spark and ML technologies. We promise you one of the most interesting Internet projects that is currently on the market to work on our distributed data processing workflow. Més informació.

 

13/09/17 Zemsania Espanya Zona Est Administrador Big Data Actualment estem buscant un administrador amb 3 anys d’experiència en Administració d’Oracle Big Data per a una important empresa ubicada a la zona de Barcelona. Més informació.

 

13/09/17 Innova-tsn Consultor Analític per el  Departament de Big Data T’agradaria participar en projectes de Big Data, Financial Intelligence, Fraud Management, Màrqueting Strategy, Business Discovery, Forecasting, CRM i Optimització? Si la resposta és sí, llavors Innova TSN podria ajustar-se al que busques. Més informació.

 

13/09/17 Everis Big Data Developer If you like BigData and have good skills, this opportunity could be interesting for you! Més informació.

 

13/09/17 AdQualis Talent Search Big Data Developer A consolidated and dynamic international company providing service to the top 10 companies belonging to the IT and social networking world, is looking for a Talented Big Data Developer in Python or Java to join the team in the Google Cloud project. Més informació.

 

13/09/17 Ilerna Online S.L. Data Analyst Ilerna Online és una empresa amb seu a Lleida i Madrid que es dedica oferir formació professional en línia a tot Espanya. Som una empresa jove i emprenedora en una situació de creixement. Estem buscant un Data Analyst per formar part del nostre equip i del departament de direcció i IT de Ilerna Online. Més informació.

 

13/09/17 NDT GDAC SPAIN SL. Data Scientist / Machine Learning expert NDT Global is a leading supplier of ultrasonic pipeline inspection and pipeline integrity management. Més informació.

 

30/08/17 everis BECA everis Digital Architect (setembre) Estàs buscant el teu lloc en el món de la tecnologia? ¿Finalitzes els teus estudis aquest any? A everis iniciem una nova convocatòria de la nostra beca DIGITAL ARCHITECT! Més informació.

 

30/08/17 Fluidra S.A Data Analytics (Intership) Necessitem incorporar un becari/a Data Analytics per col·laborar en el departament de Màrqueting donant suport a l’àrea de Trade Màrqueting Més informació.

 

30/08/17 Q-TECH Big Data Senior Engineer (Social Media platform) This is an extraordinary opportunity for Data Scientists/Engineers and Big Data Engineers to apply their knowledge and skills to make a tangible ‘commercial’ impact on and contribute to this cutting-edge technology Més informació.

 

30/08/17 Raona Data Scientist / Big Data Analyst A Raona busquem un Data Scientist creatiu, amb ganes de començar projectes nous i imaginar aplicacions on puguem aplicar machine learning en el nostre àmbit de treball per als nostres clients. Més informació.

 

06/07/17 Butler Scientifics Junior Business Developer Excellent opportunity to enter the world of #DataScience.
We’re looking for a smart, energetic and friendly person to boost the business of our flagship analytics technology AutoDiscovery.
Més informació.

 

05/07/17 Schibsted Media Group Data Engineer Today we’re looking for an Data Engineer to join our amazing Data Team. You will be at the heart of an effort to utilize our unique combination of data to bring about the next generation of digital products and services. You will have a direct impact on millions of users around the world by building data products and informing product strategy. Més informació.

 

29/06/17 Hays DBA Oracle Junior Des de Hays seleccionem un DBA Oracle Junior per una important companyia tecnològica ubicada al centre de Barcelona. Més informació.

 

29/06/17 Sapientis BI Data Engineer/ Data Scientist SAPIENTIS, líder en selecció de perfils IT i digitals a Barcelona, ​​busca per al nostre client, Multinacional líder en el sector de l’Exhibició Cinematogràfica, un/a BI DATA ENGINEER per a la seva seu central a Barcelona. Més informació.

 

29/06/17 Autovisión Servicios IT Project Manager & Data Analyst Autovision SERVEIS és l’empresa de Serveis 100% del grup Volkswagen amb presència tant internacional com nacional. Treballem per a totes les empreses del grup VW, donant serveis en àrees estratègiques i operatives que requereixen garantir la confidencialitat en les dades i know How dins del Grup. Som especialistes en perfils IT, Enginyeria, gestió i àrea comercial. Més informació.

 

29/06/17 TSD Consulting Desenvolupador Big Data TSD Consulting és un proveïdor integral de solucions i aplicacions informàtiques des de 2006, cobrint els àmbits empresarials a nivell de negoci, gestió i tècnic de solucions estàndards de Gestió (CRM, ERP, SRM …), sistemes analítics d’intel·ligència de negoci i Big data així com desenvolupaments a mida d’eines corporatives. Per al departament de Big Data, TSD Consulting busca un consultor a Barcelona. Més informació.

 

29/06/17 Zemsania zona est Administrador de Sistemes Big Data En l’actualitat estem buscant Administrador de Sistemes amb coneixements i experiència en Big Data, per a un futur projecte, en col·laboració amb una important empresa del sector IT. Més informació.

 

29/06/17 PSS Tecnologías de la Información Desenvolupador, Arquitecte i cap de projecte Big Data Actualment estem seleccionant diferents perfils BIG DATA per incorporar en un nou projecte de gran envergadura tecnològica. Més informació.

 

29/06/17 Grupo SIA Analista de dades/ Científic de dades La nostra empresa precisa incorporar per a diversos projecte a realitzar a la nostra delegació de Barcelona dos Analista de dades / Científic de dades. Més informació.

 

14/06/17 Holaluz Senior Big Data Analyst Busquem un Team Lead per liderar l’equip de Big Data de Holaluz. Necessitem una persona amb un background d’analista de dades, que sàpiga programar, i amb un alt nivell de coneixements d’estadística i machine learning. Que basi la presa de decisions a partir dels resultats analítics. Que sàpiga gestionar un equip multidisciplinari format per analistes i programadors. Més informació.

 

14/06/17 Big Data Senior Developer IBERTECH S.L. Ibertech selecciona Big Data Spark Sènior Developer per treballar a Barcelona. Es requereix experiència en Spark-Scala i es valora coneixements en Hive Més informació.

 

14/06/17 Eurecat Arquitecte de dades / Enginyer senior de dades Liderar el disseny, construcció i manteniment de la plataforma de dades de l’organització, basada en infraestructura pròpia. Coordinació de les activitats relacionades amb l’enginyeria de dades a Eurecat, proporcionant suport en decisions de disseny, arquitectura i funcionament. Participació en projectes, amb clients externs, com a expert de la matèria, centrat en les activitats de consultoria i suport com a arquitecte / enginyer de dades. Més informació.

 

14/06/17 Global Partner Selection BIG DATA Developer P3 Group, una empresa multinacional que dóna serveis d’enginyeria i consultoria en la indústria d’automoció, aviació, energia i telecomunicacions està creant un equip per a la implantació d’un centre d’anàlisi de dades a les seves oficines d’Espanya. Més informació.

 

14/06/17 Experis Arquitecte Big Data – àrea Infraestructures A Experis IT, com recruitment partner de la filial tecnològica d’un important grup financer ubicat a Barcelona, ens cal incorporar professionals amb experiència com a Arquitecte de BigData per a la unitat d’Infraestructura Core. Funció: Definir, millorar i desenvolupar solucions pròpies i de mercat en l’àmbit de Business Analytics i Big Data. Més informació.

 

23/05/17 Deloitte – Barcelona Data Engineer Are you an innovative, analytical and communicative person with an experience of 2 years as a Data Engineer? This is your opportunity. Deloitte is looking for young professionals to join our Big Data team. Més informació.

 

23/05/17 Between Technology Arquitecte de dades BETWEEN TECHNOLOGY és una consultora multinacional especialitzada en la captació de talent tecnològic i industrial, per oferir-lo als nostres clients tant en format d’outsourcing com de recruiting.
Actualment seleccionem un / a Arquitecte / a de dades expert en BBDD Oracle i SQL, per incorporar-se de manera indefinida directament en plantilla en un dels nostres principals clients.
Més informació.

 

23/05/17 FUNDACIÓN UNIVERSIDAD EMPRESA Pràctiques remunerades Telefónica Barcelona Com a part del programa Telefónica Talentum, podràs accedir a la companyia en un programa de pràctiques remunerades de 6 mesos de durada (possibilitat de 6 mesos més) que s’ajusti al teu horari universitari (4/5/6 hores diàries). Per a estudiants de grau o màster de Telecomunicacions, informàtica, Màrqueting o Administració d’Empreses, Recursos Humans … Més informació.

 

23/05/17 Everis Big Data Specialist Què busquem? Busquem professionals amb capacitat de treball en equip, ganes d’aprendre, millorar i assumir nous reptes, iniciativa i responsabilitat en el treball. Amb experiència en: – Desenvolupament amb algoritmes MapReduce sobre Hadoop. – Desenvolupament d’aplicacions usant HBase, Sqoop, Hive. – Oozie i Pig. – Coneixements de Spark i GraphX. – Coneixements de Java i Scala. – Coneixements de desenvolupament sobre Cloudera. Més informació.

 

23/05/17 Grupo ICA Analista de Base de Dades A Grupo ICA estem ampliant el nostre equip tècnic i per això busquem un / a professional amb experiència en Anàlisi de Base de Dades per a un projecte del sector industrial. Més informació.

 

26/04/17 Oxfam Intermón Analista Senior de Dades i Tendències Dins del Departament de Màrqueting i Desenvolupament Comercial, i en dependència de la Responsable de l’Àrea de Relació amb el Col·laborador, seràs responsable d’analitzar les tendències del mercat i els patrons de comportament del col·laborador/a. En base a això, hauràs de realitzar els estudis i informes que donaran suport a la presa de decisions i orientaran les campanyes de captació de fons i els plans de relació amb els/les col·laboradors/es. Més informació.

 

25/04/17 Rawson BPO Desarrollador Senior Big Data Spark A Rawson BPO seleccionem Desenvolupadors Sènior Big Data amb experiència en Spark -Scala Més informació.

 

25/04/17 Eurecat Arquitecte de Dades Liderar el disseny, construcció i manteniment de la plataforma de dades de l’organització, basada en infraestructura pròpia. Més informació.

 

25/04/17 Between Programador PHP amb anglès Actualment seleccionem un / a Programador / a PHP amb bon nivell d’anglès per incorporar-se al departament de desenvolupament de nou producte directament en plantilla d’un dels nostres principals clients. Més informació.

 

25/04/17 Experis Arquitecte Big Data Ens cal incorporar professionals amb experiència com a Arquitecte de BigData per a la unitat d’Infraestructura Core.
Funció: Definir, millorar i desenvolupar solucions pròpies i de mercat en l’àmbit de Business Analytics i Big Data.
Més informació.

 

25/04/17 MINSAIT Consultor Tecnològic junior Si t’agrada la innovació i els reptes que permeten canviar el món i la forma de fer negocis vinculant la transformació digital dels nostres clients i la tecnologia com a palanca. Si gaudeixes comunicant, i tens capacitat d’aprenentatge, treball en equip i afany de superació. Més informació.

 

25/04/17 Grupo ICA Analista de Bases de Dades A Grupo ICA estem ampliant el nostre equip tècnic i per això busquem un/a professional amb experiència en Anàlisi de Base de Dades per a un projecte del sector industrial. Més informació.

 

25/04/17 KEAPPS Responsable de projectes BI A Keapps busquem un Cap de projectes en l’àrea BI per incorporar-se a plantilla directa a d’un dels nostres clients a Barcelona Ciutat. Requerim d’una persona amb experiència en grans projectes i en entorn de Reporting Regulatori Més informació.

 

25/04/17 SII Concatel DBA SQL Server Seleccionem un / a DBA SQL Server per a un important client del sector audiovisual ubicat a Barcelona ciutat. Es participarà en projectes des de 0 muntant solucions Bigdata basats en Azure. Més informació.

 

25/04/17 Innovación Digital Educativa Formador tècnic programació BI& Big Data Seleccionem nous instructors per al desenvolupament de formacions tècniques en BI i Big Data; metodologies de programació al voltant de Python i solucions BI, analítica, visualització i solucions de mercat. Més informació.

 

05/04/17 Experis Arquitecte Big Data Seleccionem professional amb 3-4 anys d’experiència com a arquitecte de Big Data per incorporar-se a la plantilla d’una important empresa del sector financer ubicada a Barcelona. Més informació.

 

05/04/17 Innovati Arquitecte Big Data Precisem incorporar a un Arquitecte Big Data, amb experiència en arquitectures basades en Oracle BDA, Cloudera i Exadata, per a un projecte de llarga durada, a Sant Cugat del Vallès. Més informació.

 

05/04/17 Soltel Arquitecte Big Data SOLTEL IT SOLUTIONS precisa incorporar un Arquitecte Big Data per treballar a Barcelona. S’ofereix incorporació immediata a un equip de professionals especialitzats. Més informació.

 

05/04/17 Krell Consulting and Training Big Data Spark Developer Busquem un Big Data Spark Developer amb almenys 2 any d’experiència. Projecte a Barcelona. Més informació.

 

05/04/17 ISOIN Ingeniería y Soluciones Informáticas DBA- BigData A ISOIN busquem professionals compromesos i amb ganes de millorar. Si busques treballar en una empresa amb possibilitat de desenvolupament, tant professional com personal, envia’ns el teu currículum. Necessitem incorporar un Administrador DBA BIG DATA Més informació.

 

05/04/17  ICA, Informática y Comunicaciones Avanzadas S.L. Programador junior BI Actualment busquem 2 perfils júnior per a l’àrea de BI and BigData Més informació.

 

05/04/17 eDreams Junior Analyst We are now looking for a Junior Data Analyst to join our Ancillary Revenue Team in our HQ in Barcelona, Spain. Més informació.

 

14/03/17 Everis Arquitecte de sistemes Everis, empresa multinacional part del grup NTT Data, líder en el mercat de les noves tecnologies precisa incorporar a la seva plantilla un Arquitecte de Solucions especialista en plataforma Amazon Web Services. Més informació.

 

14/03/17 Lidl Data Analyst – Dpt. Controlling Busquem un Data Analyst per al desenvolupament de les nostres àrees de reporting / anàlisi i la creació d’una àrea d’Advanced Analytics / Big data / e-commerce. Més informació.

 

14/03/17 T-Systems BI & Big Data Strategist/Architect A T-Systems precisem incorporar a un BI & Big Data Strategist / Architect per incorporar al nostre equip estratègic de Solution Design ubicat a Barcelona Més informació.

 

14/03/17 KEAPPS Cap de projectes Data Warehouse A Keapps busquem un Cap de projectes en l’àrea Data Warehouse per incorporar-se a plantilla directa a d’un dels nostres clients a la ciutat de Barcelona. Requerim d’una persona amb experiència en grans projectes i en entorn de Reporting Regulatori Més informació.

 

14/03/17 Publicació a Infojobs Arquitecte Big Data Seleccionem professional amb 3-4 anys d’experiència com a arquitecte de Big Data per incorporar-se en plantilla d’una important empresa del sector financer ubicada a Barcelona. Més informació.

 

14/03/17 Eurecat Two research scientist in data mining, machine learning, or information
retrieval.
To engage in technology transfer projects with companies (mostly in Catalonia), at all stages from requirements gathering and proposal preparation to design and implementation of software solutions. To perform applied research in the framework of grants from the public sector, etc… Més informació.

 

14/03/17 GRUPO NS Scrum Master Precisem incorporar un Scrum Master per projecte BI / Bigdata inicialment fins 12/2017 a Barcelona ciutat. El treball que haurà de realitzar és Coordinar l’equip de Scrum de projecte internacional coordinant-se amb el client a Alemanya. No es busca un Cap de Projecte amb experiència en Scrum Master, sinó un facilitador, una persona més de l’equip. Més informació.

 

07/03/17 KEAPPS Arquitecte Intel·ligència Artificial En Keapps estem buscant un Arquitecte Intel·ligència Artificial amb gran interès per continuar el seu desenvolupament professional i adquisició de nous coneixements en l’àrea d’Intel·ligència Artificial i Big Data. Més informació.

 

07/03/17  NDT GDAC SPAIN SL. Big Data Project Lead Have you ever wanted to combine all your knowledge and experience together and create a compelling new Big Data backend system from scratch? Do you want to be part of a team where genius ideas incubate to even greater ideas? Do you have experience in development and are dedicated to add real business value on a high pace? Then we definitely should talk with each other! Més informació.

 

07/03/17 Institut de Física de Altes Energies. COMPUTATIONAL COSMOLOGIST at PIC We are looking for a computational scientist who:
· is passionate about new technologies for data analysis,
· is not afraid of working with data on the petabyte scale,
· is experienced in the scientific analysis of cosmological data,
· is a team worker who shares his achievements with his co-workers,
· likes to work closely with IT engineers.
Més informació.

 

07/03/17  Zemsania España Zona Este Ampliem l’equip de Big Data & Analytics Davant l’important creixement en la demanda d’aquest perfil per part dels nostres clients, Zemsania selecciona candidats multidisciplinaris per convertir-los en experts en Big Data & Analytics. Els candidats faran una formació a càrrec de l’empresa per a la posterior incorporació en els diferents projectes de la companyia. Més informació.

 

07/03/17 GFT Big Data Specialist For our team based in Sant Cugat del Vallès, we are looking for Big Data Specialists willing to pursue a career in IT. Are you willing to work in an international and diverse environment? Are you interested in keeping up with the latest developments in IT Market? Are you eager to work in a team towards innovation? Then, you are the person we are looking for! Més informació.

 

7/03/17 KEAPPS Cap de Projectes Jr Big Data En Keapps estem busquem un Cap de Projecte Jr. en entorn Big Data per incorporació directa per un client del sector financer
El Cap de Projectes es responsabilitzarà de tasques de desenvolupament d’aplicacions Big Data, gestió de la contractació externa de desenvolupaments i serveis.
Més informació.

 

08/02/17  Altran GOB – BECA Big Data analyst Actualment busquem incorporar a la nostra Divisió de Govern a un estudiant o acabat de titular per col·laborar en un projecte de R+D de programació basat en la millora de la implementació actual i futura de polítiques d’ocupació al territori Més informació.

 

 08/02/17  Coritel Ets informàtic? Treballa amb nosaltres en BigData Busquem acabats de titular sense experiència en Grau/Enginyeria informàtica, amb ganes i il·lusió d’aprendre i apassionats de la tecnologia que vulguin ajudar-nos a transformar el futur de la tecnologia. Més informació.

 

 08/02/17 KPMG Asesores S.L Consultor/a de Tranformació, Operacions, Procés Les teves funcions com Consultor consistiria, principalment, en oferir assessorament estratègic i operatiu en projectes de consultoria: millora de processos, organització i sistemes per la transformació digital d’importants empreses i administracions públiques. Més informació.

 

 08/02/17 Fandroid entertainment Gestió de dades L’empresa Fandroid requereix un gestor de dades per poder tractar una sèrie d’informació mitjançant la realització d’anàlisi estadístiques per obtenir resultats de negoci Més informació.

 

 08/02/1 7  Capgemini Cloud Software Architect Capgemini desitja incorporar un Arquitecte de Software expert en Cloud (Paas: AWS, Google, Azure, Bluemix)  amb experiència en desenvolupament i migració d’aplicacions al núvol, així com Big Data Més informació.

 

 21/11/16  Fundació Oxfam Intermón Consultor/ Gestor de projectes de BI/CPM Dins del Departament de Marketing i Desenvolupament Comercial, i en dependència de la Responsable de l’Àrea de Relació amb el Col·laborador, seràs responsable d’analitzar les tendències del mercat i els patrons de comportament del col·laborador/a. Més informació.

 

 07/11/16  Geenapp Data Architect and Developer En Geenapp estem buscant Big Data Architects amb experiència també en PHP. Busquem persones amb coneixements transversals en bases de dades NoSQL i sense límit per aprendre noves tecnologies emergents. S’ofereix incorporació immediata, jornada laboral flexible i salari competitiu. Més informació i contacte
 03/11/16  T-Systems Consultor de negoci BI/Big Data Actualment busquem un Consultor de negoci per incorporar al nostre equip T-Systems a Barcelona. La persona que s’incorpori ha de ser capaç d’acompanyar els experts en tecnologia (BI / BigData) i de negoci (en les diferents àrees i departaments del sector públic) Més informació i contacte

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!