Big Data Talent Awards

big-data-talent

3a edició dels Big Data Talent Awards

El Centre d'Excel·lència en Big Data ha organitzat la 3a edició dels Big Data Awards amb el patrocini d'Oracle. Els Premis han reconegut les tesis doctorals i projectes de final de màster o postgrau relacionats amb Big Data i Data Analytics amb més impacte socioeconòmic i amb la més gran innovació tecnològica.

oracle

Guanyadors

Els premis han reconegut els següents projectes:

1er Premi: Albert Vergés Lopez pel treball "Identificació de l'escletxa entre oferta i demanda del mercta laboral"L’objectiu del projecte és identificar el desajust entre l’oferta i la demanda del mercat laboral per zones geogràfiques. Per assolir-ho s’identifiquen i analitzen les ofertes d'ocupació disponibles i es classifiquen, assignant la formació requerida i estructurant un catàleg de competències de la demanda laboral.

2n Premi: Martí Zamora Casals pel treball "Computing and visualizing informative trajectories in temporalley annotated health data".El projecte proposa un nou mètode per visualitzar grafs de trajectòria de l’evolució temporal dels pacients a partir de dades sanitàries. Això permetrà a metges i gestors hospitalaris distingir diferents grups de pacients basats en l’evolució de les seves malalties.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!